Wie ben ik

Mijn naam is Jantine Bastiaan-Wajer. In 2016 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool van Utrecht en in juli 2018 als kinderoefentherapeut.

Headshot close up Kleur.JPG

In september 2018 ben ik gestart als zelfstandig oefentherapeut onder de naam Oefentherapie Beweegt! Daarnaast werk ik drie dagen per week in loondienst als Kinderoefentherapeut op verschillende basisscholen.

Het werken met verschillende leeftijdsgroepen en hulpvragen maakt mijn werk erg afwisselend en uitdagend. Met veel enthousiasme, geduld en een persoonlijke aanpak probeer ik elke dag weer volwassenen en kinderen te helpen bij het aanleren van een optimaal houdings- en bewegingspatroon.

Om mijn vakkennis te blijven ontwikkelen volg ik bij- en nascholing en werk ik volgens de beschikbare richtlijnen. Naast de opleidingen oefentherapie Cesar en kinderoefentherapie heb ik de cursussen Medical Taping, Sensorische Informatieverwerking bij kinderen, YVLO-BabyMassage en de 3D scoliose behandeling behaald. In augustus 2021 heb ik ook de 6-daase cursus neuromotorische ontwikkling van het brein afgerond. In 2022 ga ik de cursus Schrijven NL volgen.

Als allround oefentherapeut Cesar en kinderoefentherapeut sta ik geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor Paramedici en ben ik aangesloten bij de VvOCM (Vereniging van Oefen­therapeuten Cesar en Mensendieck) en bij het platform kinderoefentherapie.

Kwaliteitsregister Paramedici: 49100855793(K)

KP logovvocm-logo-fc-zonder-tekstVvOCM nieuw_logo_CMYK_kleinDe kinderoefentherapeut Logo